10 Sfaturi pentru a obține fata ta arata radiant fără machiaj

Dacă este adevărat că machiajul este o parte a culturii noastre, este bine să se relaxeze pielea noastră. În indicăm aceste sfaturi-doar pentru a-și arăta fața lui, fără teama de a-ți rău.

În indicăm aceste sfaturi-doar…

  1. foto27Pielea curată în fiecare seară. Dacă maquillas de multe ori, este important ca în fiecare seară spălați fața ta, scoateți restul de machiaj aplica creme speciale, dar, de asemenea, utilizați un exfoliant pentru a elimina impuritățile.
  2. Hrănește pielea. Înainte de a merge la culcare, puteți face comprese de gheață, pentru tonifierea pielii. După curățare, puteți, de asemenea, se aplică crema anti-rid de Coardă de varsta ta. O dată pe săptămână poate face o masca din argilă naturală.
  3. Ferește-te de atributele lor. Beneficia de frumusetea ta naturala, eventual, sunt ochii mari, genele întunecate sau buzele tale de cireș. Are grijă de dumneavoastră de gene si sprancene cu ulei de migdale, pentru ca ei au fost întotdeauna frumoase. Hidrateaza buzele tale, astfel încât acestea nu își pierd culoarea lor. Dă-forma sprâncenelor.
  4. Nevoie de o mulțime de apă. Deși nu cred că, dacă iei apa de care organismul tau are nevoie de zi cu zi, în ziua următoare, veți observa că nu amaneces inflamate, nici persoane, nici ochi. Și, de asemenea, dezavantajele pielii dispar, prin eliminarea.
  5. Speli pe fata cu bicarbonat de sodiu. În fiecare zi, în timp ce sufletul, să ia cu sine o oala lui, bicarbonat de sodiu, ia un pic, humedécelo și úntalo pe fata. Pielea ta va fi foarte buna si sunt eliminate de nisip. Veți observa diferența din prima zi.
  6. Zâmbește. Un zâmbet va fi întotdeauna cea mai bună armă. Toate zambetele sunt frumoase și strălucire feței, întotdeauna amintiți-vă că, cu un zâmbet frumos, nu ai nevoie de machiaj. Prin urmare, se spală pe dinți în fiecare zi.
  7. Mananci un stil de viață sănătos. Amintiți-vă, consumați zilnic fructe și legume, deoarece acestea oferă vitamine și minerale, care afectează pielea embelleciéndola.
  8. Are grijă de prezentare. Faptul că nu purta machiaj, nu înseamnă că aveți nevoie pentru a merge neîngrijit ciufulit sau prost îmbrăcat. Fie că este vorba libere sau asamblat, se păstrează foarte bine părul, înainte de a ieși. Că tu nu vei vedea neglijent, dar, de asemenea, natural. Rochie de bine, ca de obicei.

foto28

9. Iese în evidență prin calitățile sale. Make-up-acest lucru nu este de a lua cu o masca, dar, de asemenea, ajuta pentru a sublinia frumusețea, care deja există în mod natural. Puteți înceta să respire, porii pielii și de a evidenția genele cu rimel de migdale sau de avocado, ceva hrani genele tale. Sau pur și simplu utilizați luciu de buze pentru a da o aroma speciala.

10. Funcționează ta de încredere în sine. Dacă ați decis deja să-i dea răgaz, pielea și de a ieși fără machiaj, trezindu-se dimineața, spălați-vă fața și pune crema care protejeaza pielea de soare si poluare. Uită-te direct în ochii lui, recunoaște atributele sale, fără teamă și fără place așa cum ești. Gánale de securitate.